Najchutnejšie Silvestrovské chlebíčky s plátkom údeného stehna

15.12.2020

SILVESTROVSKÁ párty je za dverami a Vy rozmýšľate čo chutné a kvalitné ponúknete priateľom? Obložené chlebíčky sú klasikou všetkých osláv. Plátok údeného stehna bude na Vašom chlebíku "čerešničkou na torte". Sedliacke stehno 95% mäsa je na povrchu suché, dokonale vyúdené a má primerane slanú chuť. Z tenučkých mäsových nárezov vytvoríte nádhernú "korunku" na slávnostnom chlebíčku. Ak sa rozhodnete vyskúšať, nezabudnite že vynikajúce SILVESTROVSKÉ chlebíčky s plátkom údeného stehna sa míňajú rýchlosťou blesku :-)

Potrebujeme:

  • mrazenú zeleninovú zmes 200g
  • tatársku omáčku 100g,
  • soľ, korenie,
  • chlieb 200g,
  • sedliacke stehno 95% mäsa TAURIS
  • vajíčko

Postup:

Mrazenú zeleninu naparíme, posolíme, okoreníme, necháme vychladnúť, zmiešame s tatárskou omáčkou a lyžicu tejto omáčky vyklopíme na krajec chleba. Kto má radšej hrianku, vie ňou nahradiť krajec chleba. Navrch položíme plátok stehna a koliesko uvareného vajíčka, dozdobíme bylinkami.

Najchutnejšie Silvestrovské chlebíčky s plátkom údeného stehna