Jager saláma

Predstavujeme trvanlivú fermentovanú novinku Jager salámu z najvyššej kvalitatívnej rady výrobkov TAURIS. Jager saláma je sušená, jemne korenená chuťovka, vyrobená z bravčového mäsa v pomere 135g mäsa na 100g hotového výrobku. Vynikajúca, lahodná chuť a aróma je výsledkom výrobnej metódy údenia studeným dymom na bukovom dreve s následným regulovaným pomalým zretím. Exkluzívny vzhľad výrobku je zaručený použitím čreva s výraznou dekoráciou, ktorý dodáva výrobku exkluzívny vzhľad a jedinečnosť.

Trvanlivosť:

Skladujte pri teplote 0 °C až + 24 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 80 %.

Zloženie:

135g mäsa bolo použitých na 100g hotového výrobku

Energetická hodnota (na 100g):

energia: 1796 kJ / 429 kcal,
tuky: 37,3g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 17,3g,
sacharidy: <0,5g, z toho cukry: <0,5g,
bielkoviny: 23,9g, soľ: 3,6g.

Odporučané použitie:

Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, nárezy, studené misy.